DET BRÆNDER JEG FOR

Fortællingen er det fælles element, når man ser på, hvilke journalistiske genrer, jeg især brænder for.

Fortællende journalistik - læs og bliv inspireret af folk som Mark Kramer

Multimediefortællinger - En fantastisk genre, jeg arbejdede meget med i min studietid, og heldigvis også har fået lov til at lave flere projekter med i mit arbejde. Jeg tror, der er større potentiale i genret, end vi har set endnu i Danmark, men vi mangler at finde løsningen mellem de mange arbejdstimer og økonomien, før genren rigtig kan få succes. Jeg holder øje med genren via StoryPlanet/Bjarke Myrthu og Bombay Flying Club

Portrætter - og især Nils Thorsen, mesteren over dem alle

Magasiner - et knitrende nyt magasin, der lokker med gode historier og lækkert design. Jeg er vild med både konceptudviklingen af nye magasiner, og produktionen af selve magasinet. Det giver en helt særlig, faglig tilfredsstillelse at få lov til at komme hele vejen rundt om et emne, og tænke alle elementer sammen, som magasinet giver en unik mulighed for. Indholdsmæssigt er Vanity Fair blandt favoritterne. Dog er jeg frustreret over, at der ikke er et ordentligt dansk magasin til kvinder. Hvorfor kan man ikke lave et magasin, hvor der både er plads til mode og skønhed - og ordentlige journalistiske artikler???!!!

Public journalism - det er fedt at gøre en forskel frem for kun at påpege problemer.

Singler - jeg holdt skarpt øje med genrens indtog i Danmark i form af Zetland. Det var interessant! Og jeg savner genren, selv om flere leger med den digitalt.

BØGH.DK

Da jeg var lille, tænkte jeg meget over, hvem der skulle bære familienavnet videre. For piger får jo deres mands efternavn. Men jeg var stolt af mit navn. At dets historie, og alle de spændende mennesker, der igennem tiderne har lagt navn til.

Heldigvis lever navnet fint videre. Både fordi min mand og døtre nu hedder Bøgh. Og fordi jeg fik en lillebror.

Nu lever det også videre her på BØGH.DK