MIN FAMILIE

Her er min skønne familie.

De to yngste skønne damer hedder Gry og Liv, og er efterhånden blevet 9 og 5 år. De er fulde af grin, knus, eftertænksomhed - og massevis af timer på trampolinen.

Min bedre halvdel hedder Jacob. Vi har været gift siden 2006, og kærester i snart 20 år. Hold da op, hvor går tiden hurtigt.
Jacob er it-projektleder - endda en rigtig dygtig en af slagsen. Han er den slags person, der altid er der for andre. Både sin familie, sine venner og sine kolleger. Det sætter jeg enormt stor pris på. Og så er han til teknik, pølsevogne, LEGO, gourmet-restauranter, rejser til Italien (og for den sags skyld resten af verden), og leg og hygge.

Jeg selv hedder Rikke og er efterhånden blevet 41 år. Jeg er lige så vild med Italien, gourmet-mad, leg og hygge, som Jacob. Men på min top10-liste finder man også gode bøger, musik - både at lytte og spille (trommer og marimba), at skrive. Og så at være sammen med min familie.

Med til familien hører også min mor Annie, og min lillebror Nikolaj. Og min far Jens, der desværre ikke længere lever - men som altid vil leve videre i os.

Boeghparty i Italien

Blog fra Italien

I sensommeren 2011 boede vi 2 måneder i Piazze i Toscana.
Du kan få et indblik i vores skønne rejse ved at læse bloggen.